Komplett kassasystem for restaurant

Komplett kassasystem for restaurant
Frontline kasse og tidsrapportering

Frontlinesystems har levert kassesystemer i hele Norge i over 12 år. Systemet er integrert mot de fleste store regnskapssystemene.
I tillegg har systemet flere integrerte funksjoner som andre system må gjøre eksternt.

Timerapport
Uten å måtte sette opp en ekstra konto kan du rett fra systemet registrere timer på ansatte. Her vil den samme pinkoden som ansette logger seg inn med på kassen kunne brukes for å stemple inn og ut. Det er også mulig å stemple inn og ut direkte fra kassa og egen mobil.

Webshop
Frontlinesystems har egen etablert webshop. Her igjen er hele systemet integrert slik at du ikke trenger å jobbe på kryss av forskjellige platformer. Varer registreres et felles sted og oppdateres i hele systemet, her er det støtte for felles eller separate lagre.

Matbestilling
Integert i systemet kan kunder bestille mat for henring eller levering. Systemet er komplett med kunde/hente-skjerm og skjermer og printere for produksjon av mat, alt integrert i samme system. Kunder kan også bestille og betale fra bordet.

 


Kontaktinformasjon

Åpningstider
  • Mandag-Fredag: 08:00 til 16:00

Våre forhandlere

Frontlinesystems selges av en rekke flinke forhandlere med spesialekspertise innen butikkdata.