Selvbetjent Kasse

Selvbetjent Kasse
Visste du at Frontline kan brukes som selvbetjent kasse?

 

Selvbetjent

Frontline kan også settes opp som en selvbetjent kasse, hvor dine kunder selv velger sine varer. Betaling kan gjøres enten i form av bankterminal eller for eksempel med kundekort/ansattkort. Dette sikrer en enkel flyt i handelen, og høy brukervennlighet.

Oversiktlig

Det er mulig å sette opp kassebildet slik at det er store oversiktlige knapper, og det kan legges bilder på disse, slik at det ikke skal oppstå tvil om hvilken vare kunden velger. Dette kan også kombineres med en vareskanner og/eller vekt, slik at man kan ha et bredt utvalg varer, både med strekkode og i løsvekt.

Vi kan sette opp systemet etter dine ønsker.

 


Kontaktinformasjon

Åpningstider
  • Mandag-Fredag: 08:00 til 16:00

Våre forhandlere

Frontlinesystems selges av en rekke flinke forhandlere med spesialekspertise innen butikkdata.