Frontline POS og Mandarin

Spennende tider i vente! Mandarin går sammen med Frontline POS for å øke kvalitet og kapasitet.

Til våre kunder og samarbeidspartnere

Mandarin går sammen med Frontline POS.

Vi slår oss sammen for å øke kvalitet og kapasitet!

Etter 20 år i bransjen vet vi at tilbakemeldinger og ønsker fra våre kunder er en svært viktig faktor i utvikling av trygge og enkle kassaløsninger. 2020 har vært et underlig og utfordrende år for de fleste av oss og vi ser behov for endringer i våre løsninger. Og det er i slike stunder kloke hoder slår seg sammen. Dette har vi nå gjort og vi mener vi har funnet nøkkelen for å komme raskere til de gode løsningene, slik at du vil få flere smarte produkter og tjenester å velge i.

Vi er allerede i gang med å utvikle vårt felles neste-generasjons kassasystem. Utviklingsteamet er utvidet til 5 personer og vi gleder oss til å dekke dine behov og lage fremtidens kassaløsning. Det er fortsatt like kort vei fra ønsker til utvikling av nye løsninger. All utvikling skjer fortsatt i Norge.

Vi håper dette blir positivt for våre kunder og at endringene ikke vil merkes stort. Eneste merkbare endring nå er at faktura og eposter som tidligere kom fra Response Retail nå vil komme fra Frontline POS.

Mandarin er det samme som før og vi er de samme folkene. Vi vil fortsatt yte den gode supporten og du kan kontakte de samme personene hos oss både på telefon og e-post. Fremtidige nyheter og oppdateringer vil bli informert om godt, til hver og en av dere.

Hvem blir vi fremover?

Vi er 20 ansatte som er fordelt på utvikling, support og teknisk, backoffice, salg og ledelse. Vi dekker nå hele landet og har allerede flere tusen installasjoner.

 

Med vennlig hilsen Response Retail - Og alle nye kollegaer i Frontline POS


Kontaktinformasjon

Åpningstider
  • Mandag-Fredag: 08:00 til 16:00

Våre forhandlere

Frontlinesystems selges av en rekke flinke forhandlere med spesialekspertise innen butikkdata.